Wilujeng sumping di Cara

Kami mangrupikeun panyadia jasa cacad panggedéna di Australia Kidul. Kami damel langkung ti 1000 anggota staf, sareng damel sareng barudak sareng déwasa anu cacad di métropolitan Adelaide sareng Australia Kidul Australia.

Organisasi amal anu kadaptar

Cara mangrupikeun kauntungan henteu-kanggo-kauntungan, atanapi sapertos anu urang nyarios, kauntungan-kanggo-tujuan. Ieu hartosna artos sakumna artos urang balik deui pikeun ngadukung barudak sareng dewasa anu cacad dina Komunitas Komunitas urang.

Naha Cara?

Urang ngajalankeun di sakuliah Australia Kidul kaasup di Adelaide, Gunung Barker, Bridge Murray, Gunung Gambier, Kadina, Pelabuhan Augusta, Port Pirie sareng Port Lincoln, ogé ngadukung jalma-jalma anu cacad di daérah-daérah.

Dukungan Kami

Cara nyaéta organisasi amal anu tiasa dipercanten, naha éta urang nunjukkeun Kadaptar Charity Tiket. Ieu mangrupikeun logo anu amal anu kadaptar tiasa dianggo pikeun nunjukkeun status amal na.

Jasa di Cara

Cara nyayogikeun rupa-rupa layanan anu dirancang pikeun ngabantosan jalma anu cacad ogé para pangurus sareng komunitas anu langkung ageung. Tina bantuan kalayan pangaturan hirup pikeun dukungan sareng jasa khusus, Cara aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun nalika paling penting.

Taros Kami

Dimana waé di dieu ngabantosan. Naha éta telepon, email atanapi online, anjeun tiasa teras-terasan kaluar sareng kami bakal ngabantosan anjeun mendakan naon anu dipilari.

Sumbang ayeuna sareng ngadamel bédana

Satiap kado, naon waé jumlahna, bakal salami ngabantosan jalma anu cacad hirup langkung lengkep sareng kahirupan anu lega. Cara mangrupikeun organisasi amal anu didaptarkeun sareng struktur kami hartosna 100 persen sumbangan langsung pikeun ngadukung para nasabah - sanés dina administrasi kantor atanapi biaya ngajalankeun.