Gawé di Cara

Milarian karir anu pikaresepeun dina cacad di Australia Kidul? Pilari kumaha anjeun tiasa gabung ka tim Pangaruh Jalma Anu Katukang.

Naha anjeun hoyong ngajantenkeun kahirupan jalma anu cacad?

Hayu sareng panggihan mungkin sareng kami!

Di Cara, urang teras milarian staf anu didorong nilai-nilai anu hoyong ngajantenkeun bédana kahirupan kahirupan barudak dewasa anu cacad.

Staf Cara, atanapi sakumaha urang nyauran aranjeunna, 'Kemungkinan Jalma', leres gairah ngeunaan naon anu dilakukeun - damel barengan konsumén pikeun hirup, kahirupan sapopoé sareng ngahontal tujuan NDIS.

Kami daptar padamelan énggal dina waktos, klik pikeun tingali lowongan kami ayeuna.

Cara komitmen kana prakték kerja anu fleksibel upami mungkin, kalayan kasual, part-time sareng peran full-time sayogi. Kami nawiskeun staf kami ngalaksanakeun latihan sareng kasempetan pikeun kamajuan, bungkusan pamilangan kalapa kalayan kauntungan bungkus gaji anu berehan, sareng salah sahiji karir anu paling bermanfaat di sakitar.

Waktos ayeuna

Kami ka dieu pikeun jalma anu cacad, meuntasan Australia Kidul

Cara parantos damel sareng barudak dewasa sareng cacad langkung ti 25 taun. Urang damel langkung ti 1,000 staf di sakuliah Australia Kidul, dina métropolitan Adelaide sareng daérah régional.

Urang beroperasi di seluruh Nagara kaasup di Adelaide, Gunung Barker, Bridge Murray, Gunung Gambier, Kadina, Pelabuhan Augusta, Port Pirie sareng Port Lincoln. Kami di dieu pikeun palanggan 24 jam beurang, tujuh dinten saminggu, 365 dinten sataun.

"Kuring ngarasa aman, kuring ngarasa aman. Abdi nganuhunkeun unggal dintenna pikeun jalma ieu "

Mitchell cicing sacara mandiri di apartemen. Cara gawé bareng sareng Mitchell di bumi sanés supados anjeunna tiasa hirupna, jalanna. Dina video ieu, anjeun bakal pendak sareng Mitchell, anu ngabagi peran anu dimainkeun ku Pagawean Dhukungan dina kahirupanna, sareng salah sahiji Usaha Gawean Rojongan Mitchell Kierran, anu nyarioskeun ka urang bagian anu paling saé dina padamelan di Cara.

Dimana abdi bakal damel di Cara?

Kami damel langkung ti 1000 urang dina rupa-rupa kalungguhan, kalebet staf dukungan langsung, manajer, pendidik pamekaran sareng staf perusahaan. Anjeun tiasa nyambut damel dina sajumlah peran di peuntas Cara Komunitas di sakumna lokasi di sakuliah Australia Kidul.

Kami ngiringan staf anu damel di imah jalma, kalebet di jasa akomodasi Cara sareng di bumi kulawarga pribadi di sakuliah Australia Kidul.

Anjeun tiasa damel di urang hormat
imah, ku tujuan urang ngawangun Ladang Tetep di bumi, dina jasa dinten kami, Kem Kanggo Barudak, liburan sareng dina program Getaways kami.

Anjeun bakal kaluar sareng perkawis komunitas sareng anjeun bahkan bakal nyambat interstate sareng luar negeri sareng palanggan anjeun. Dimana waé jalma-jalma anu kami ngadukung badé angkat, anjeun ogé bakal angkat.

Upami anjeun nuju dina peran perusahaan, anjeun badé damel di kantor pusat canggih urang, anu perenahna di Hindmarsh di pinggir kota Adelaide.

Urang ngagungkeun staf kami

Di dieu di Cara, urang ngahargaan staf urang, anu urang nyebat 'Kemungkinan Jalma'.

Unggal taun, urang ngakuan sareng ngagungkeun para karyawan kami anu mungkin dina damel dinten-dinten ngalangkungan program Cara Pangenal of Excellence Awards.

Ieu masihan kasempetan kanggo para staf anu nunjuk calon-calon muridna anu parantos nunjukkeun nilai-nilai Cara, dina sajumlah kategori Pemenang pangajén dibéré ngaran dina perayaan perayaan galak dina bulan Juli.

Gambar di potret ieu nyaéta Cara Tim Pamimpin Debra Craggs, pinunjul tina Pamimpin Tim Pamimpin sareng Penghargaan Kualitas dina Penghargaan Acara Kalayan 2019, sareng Frank Barila ti sponsor panghargaan Edmen Komunitas Staffing solution.