Cara sareng Anjeun - Privasi

~~ | icon_lock_alt ~ | elegan-téma ~ | garis garis

Cara ngajamin privasi anjeun

Cara ngalanggan Prinsip Pribumi Australia dina UU Privasi 1988, sakumaha anu dirobih taun 2012. Hukum ieu ngurus koléksi, pamakean, panyingkepan sareng kaamanan data inpormasi pribadi.

Cara tiasa dianggo tina prinsip yén jalma ngagaduhan hak terang:

  • Inpormasi pribadi kumaha Cara ngumpulkeun ngeunaan éta
  • Kumaha inpona dikumpulkeun
  • Naha éta dikumpulkeun
  • Dimana sareng kumaha disimpen
  • Saha anu gaduh aksés kana inpormasi sareng,
  • Pikeun saha inpormasi anu tiasa diungkabkeun.

Individu ogé ngagaduhan hak nampi inpormasi ngeunaan prosés nyieun keluhan ka Cara ngeunaan nerak privasi.

 ~ | icon_quotations_alt ~ | elegan-téma ~ | solid

Dimana kuring tiasa maca langkung seueur ngeunaan privasi?

Cara ngagaduhan halaman tujuh kabijakan privasi.

Aya ogé dua halaman Pernyataan privasi, anu ngajelaskeun Kabijakan Privasi langkung singget.

 ~ | icon_question_alt ~ | elegan-téma ~ | solid

Dimana kuring tiasa mendakan seueur inpormasi anu anjeun jaga ngeunaan kuring?

Pikeun ngaksés inpormasi anu tetep ngeunaan anjeun, punten eusian formulir ieu teras malikkeun deui ka Perwira Privasi Cara.

Anjeun tiasa nyeken formulir sareng email ka contact@cara.org.au kalayan "Perwira Pribadi" dina jalur subjek. Atanapi, anjeun tiasa nyitak éta sareng masangkeunana, tanpa setem pikeun:

Patugas Pribadi
Cara
Walon Dibayar 237
Woodville SA 5011

Pikeun ngahubungi petugas Pribadi, Cara telepon 08 8347 4588 atanapi email contact@cara.org.au kalayan 'Officer Patugas' dina garis matuh.

eupan balik

Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan anu masihan eupan balik ka Cara, atanapi ngadamel keluhan, kunjungan dina Kaca balik balik tina situs web urang.