ngarojong urang

Di Cara, urang damel sareng langkung ti 700 barudak sareng déwasa cacad. Kami mangrupikeun panyadia jasa cacad Australia Kidul. 

Cara nyaéta organisasi henteu-kauntungan, atanapi, sapertos anu urang nyarios, kauntungan-kanggo-tujuan. Éta hartosna artos sakumna artos urang balik deui pikeun ngadukung pamangku kapentingan urang: nu barudak dewasa sareng cacad dina Komunitas Komunitas urang. 

Sumbang ayeuna sareng ngadamel bédana

Unggal kado, henteu paduli sabaraha jumlahna, jauh pisan pikeun ngabantosan jalma-jalma cacad dina hirup sapinuhna sareng rewarding. Cara mangrupikeun organisasi amal anu kadaptar sareng struktur urang hartosna 100 per cent sumbangan langsung ngadukung palanggan - sanés ka administrasi kantor atanapi biaya jalan.

Ngarojong Cara

Aya seueur cara dimana anjeun tiasa ngabantuan Cara mendakan kamungkinan:

 

Ngarencanakeun

Sumbangan tina $ 2 sareng seueur tiasa ditolak pajeg.
Anjeun tiasa milih pikeun ngadukung salah sahiji banding urang, nyumbang ka hiji proyék anu diurus ku Cara atanapi bahkan masihan sumbangan nuju sakelompok nasabah anu hirup babarengan.

Ninggalkeun hadiah dina wasiat anjeun

Nalika anjeun émut Cara dina wasiat anjeun, anjeun ngantunkeun pituduh ti jero ati, sareng warisan ka barudak sareng dewasa kado anjeun bakal ngadukung.

Nganjang ka Toko Cara

Meuli tina sajumlah barang-barang pengumpulan dana, sababaraha anu parantos ditampi kalayan tim Pilihan Pribadi dina Port Lincoln di Australia Kidul régional.

 

Biasa masihan

Penderma anu tiasa komitmen kana Masihan Biasa, boh dua kali, bulanan, saparapat atanapi taunan (atanapi mana wae frekuensi anu cocog sareng anjeun) hartosna urang tiasa ngandelkeun anjeun pikeun ngabiayaan pangalaman sareng ningkatkeun kahirupan barudak dewasa anu kami ngadukung.

Dukungan kami ku cara anu sanés?

Di Cara, urang untung pisan dirojong ku seueur usaha, kelompok komunitas sareng perorangan. Kami bersyukur pikeun sadaya dukungan sareng ngabagéakeun ideu anjeun.

Partnerships Corporate & Sponsor

Di Cara, kami mendakan mungkin sareng ngajak anjeun mendakan kamungkinan sareng kami. Partnership Corporate nunjukkeun kasempetan pikaresepeun pikeun henteu ngan ukur nilai-nilai organisasi anjeun sareng anu kami, tapi ogé ngabantosan kana ngembangkeun sareng operasi acara unggulan Cara ngaliwatan nyeponsoran kagiatan urang pikeun para nasabah sareng staf.

Cara mangrupikeun organisasi amal anu tiasa dipercanten, naha éta kami nunjukkeun Tiket Amal Didaptarkeun

Éta mangrupikeun logo anu ngan ukur organisasi amal anu kadaptar tiasa dianggo pikeun mastikeun status amalna. Ku méréskeun Tanda amal Didaptarkeun, badan amal nunjukkeun yén sipatna transparan, akuntabel sareng minuhan standar pamaréntahan Komisi-organisasi amal sareng nirlaba Komisi ACNC) sareng sarat ngalaporkeun.

X