Biasa masihan

Cara anu pangsaéna sareng paling épéktip pikeun ngadukung Cara nyaéta ku cara ngagedekeun biasa sareng komérsikeun pikeun nyumbang mingguan, dua kali, bulanan, saparapat atanapi taunan - pilihanna nyaéta milik anjeun! Anjeun meunang sabab kami ngirim anjeun hiji resi pajeg dina ahir taun kauangan. Kami meunang sabab kami ngahémat artos - kami henteu ngintunkeun panjaluk anjeun salajengna kusabab kami terang yén kami tiasa

mercayakeun ka anjeun.

dina 2020 Cara ngagungkeun tonggak - 25 taun digawé bareng barudak sareng dewasa anu cacad.

Kami ogé ngagungkeun pertumbuhan Cara salaku urang ngadukung langkung jalma ti kantos.

Kami terang jumlahna tutulung pamundut ti amal anu langkung saé. Panginten anjeun nampi pamundut dina surat, hiji panggero telepon/pesen téks atawa malah batur ngadeukeutan anjeun di jalan atanapi pusat balanja?

Di Cara, urang sanés sapertos batur.

  • We ulah nggaji dana dana amal anu dibayar - katelahna salaku "amal jelema bodo ", atanapi" chuggers "- anu ngadeukeutan anjeun di jalan atanapi di balanja puseur.
  • We ulah mayar telepon pusat pikeun ngirining anjeun, nuntut artos.
  • We ulah ngajual rinci anjeun.

Éta hartosna unggal dollar tunggal urang angkat janten deui jasa langsung kami ngadukung barudak dewasa sareng cacad sareng kulawarga.

Anjeun tiasa tiasa nyayogikeun tiasa ngadukung karya Kara.

Asumbangan, ageung atanapi alit, ngabantuan Cara. Sumbangan anjeun tiasa ngabiayaan bahan seni sareng karajinan pikeun dianggo dina Kids Club atanapi Camps for Kids, sumber daya indrawi atanapi bahkan waragad éntri kana paméran atanapi pertandingan olahraga kanggo barudak dewasa.

Sumbangan tina $ 2 sareng seueur tiasa ditolak pajeg. Kalolobaan kakuatanana, anjeun terang yén tutulung anjeun langsung ka jalma anu paling manéh nguntungkeun - barudak sareng dewasa anu cacad di Cara. Hatur nuhun pikeun ngabantosan kami pikeun mungkin.