Nginget Cara dina wasiat anjeun

Ninggalkeun hadiah dina wasiat anjeun pikeun ngabantosan urang terus mendakan kamungkinan pikeun barudak dewasa sareng hirup cacad.

Minangka salah sahiji panyadia jasa cacad utama Australia Australia, kami reueus béda. Kami untung kanggo tujuan. Éta hartosna unggal kauntungan anu kami angkat janten investasi deui kana jasa sareng pangalaman pikeun barudak sareng urang dewasa anu urang ngadukung.

Kami ngabagéakeun inklusi Cara di karsa anjeun. Goquests, duanana ageung sareng alit, maénkeun peran anu penting dina dana jasa sareng pangalaman pikeun konsumén urang. Kaasup Cara dina pangersa anjeun bakal tinggalkeun warisan pribadi pikeun dukungan barudak dewasa sareng hirup cacad.

Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun nyarios sareng Solicitor pikeun mastikeun yén kahayang anjeun leres ditepikeun sareng dieksekusi. Kami parantos ngalebetkeun sababaraha kecap anu disarankeun pikeun dimasukkan ka wasiat anjeun di handap:

Kuring masihan ka Badan Akomodasi & Badan Wéb Inc. ("Cara"), Unit 1, 2-4 Adam Street HINDMARSH SA 5007, ABN 22 813 645 129 pikeun tujuan umum ATAWA pikeun tujuan anu khusus tina [selapkeun didieu]

  • jumlahna $[XXXXX] OR
  • sésa harta abdi ATAWA
  • a [XX]porsi sésa harta abdi ATAWA
  • sadaya harta abdi anu katelah [PROPERTY PORTFOLIO NUMBER] situated at [ADDRESS PROPERTY] OR
  • lamun salah sahiji ahli waris kuring anu nyalonkeun kuring, pangutipna henteu bakal gagal tapi kuring masihan bagian tina ahli waris kuring anu bageur ka Cara sareng kuring nyatakeun yén resi Présidén atanapi perwira Cara anu kudu janten pelepasan anu cekap pikeun Eksekutif abdi pikeun kuquip .

Mangga wartosan kami on 08 8347 4588 atanapi email contact@cara.org.au upami anjeun hoyong ngabahas kalebet hadiah dina wasiat anjeun pikeun ngabantosan kami mungkin.

Kembang-hilap-kuring-sanés kembang is kembang leutik tapi perkasa. It's pilihan téh révolusionér dina ngagambarkeun pisibilitas sareng hak barudak sareng déwasa kalayan cacad.

The Forget-me-not mangrupikeun simbol anu mengenali sejarah Cara sareng nyayogikeun kamerdikaan sareng arah kahareupna langkung kuat.