Partéi Parusahaan sareng Cara

Di Cara, kami mendakan mungkin sareng kami ngajak anjeun mendakan kamungkinan ku kami. 

Ngabantosan hasil kami nyiptakeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun henteu ngan ukur nilai organisasi anjeun sareng kami, tapi ogé ngabantosan dina ngamekarkeun sareng operasi acara anu ngahijikeun komunitas Komunitas, ngahijikeun pengetahuan sareng profesionalisme staf urang sareng mikawanoh bakat anu paling saé jeung paling terang. . 

Upami anjeun milari kasempetan kemitraan lokal mangga kontak tim PR Cara (prteam@cara.org.au) leuwih jéntré ngeunaan kasempetan gawé babarengan urang.

Ngalangkung sakitar berkat Vuly

Nalika anjeun murangkalih alit atanapi rumaja tetep di Akomodasi Terjema Terkenal (STA) di Cara taun ieu, anjeun bakal kéngingkeun mumbul tambahan pikeun anjeun tetep!

Éta kusabab réréncangan urang di Leres Play parantos nyumbangkeun hiji trampolin, anu ditetepkeun pikeun salah sahiji STAs urang di beulah kidul.

Sacara jelas ngawartosan aranjeunna aranjeunna resep ngadukung organisasi anu ngalakukeun padamelan anu saé sareng aranjeunna mendakan kami! Kami ngan ukur senang "luncat dina kasempetan" kanggo salah sahiji trampolines sedeng.

Trampolin anu saé pikeun barudak sareng nonoman sagala kamampuan. Nyatana, Vuly nyarios yén trampolin anu saé pikeun jalma sagala umur sabab tiasa ngabantosan:

  • Ningkatkeun sirkulasi
  • Ningkatkeun kasaimbangan sareng koordinasi
  • Kakuatan inti langkung saé
  • Ningkat Kapadetan tulang
  • Ngaronjatkeun kabugaran kardiovaskular
  • Peraturan métabolisme
  • Ngaronjatkeun kakuatan otot

Tapi, upami latihan séhat sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun, henteu masalah. Staf Cara kami bakal ngadukung anjeun ku kituna anjeun tiasa nganggo trampolin ku cara anu cocog sareng anjeun - sanaos ngan santai di tonggong anjeun kalayan sababaraha gerakan anu lemah lembut sareng ningali langit.

Hatur nuhun ka Leres pikeun dukungan maranéhna Cara.

Upami anjeun hoyong bumbung sareng kami di Anak STA, panggihan langkung seueur inpormasi atanapi ngahubungi Cara Sambung pikeun ngadamel pesenan.

Pangenal Cara Pangéran Unggul

Cara ngahormatan staf anu pangsaéna sareng paling cerah dina Pangakuan taunan kaunggulan na. 

Pangakuan Award Kaunggulan mangrupikeun salah sahiji aspek tina urang rencana strategis pikeun neraskeun ngawangun tenaga kerja pangsaéna. Di Cara, didorong pikeun jadi juragan pilihan dina sadaya industri, dimana jalma inovatif hoyong gairah hoyong damel sareng sukarelawan. 

Pangakuan Penghargaan Unggul ningkatkeun pangaweruh sareng profesionalisme staf urang sareng mikawanoh bakat pangsaéna sareng pangageungna. Kusabab staf kami anu kaliber tinggi anu Cara tiasa neraskeun padamelan anu paling penting - barengan barudak sareng déwasa kalayan cacad. 

2020 kami panghargaan teu bakal mungkin tanpa pangrojong berehan tina sponsor urang. Mangga ngadukung organisasi anu ngadukung kami:

X