Partéi Parusahaan sareng Cara

Di Cara, kami mendakan mungkin sareng kami ngajak anjeun mendakan kamungkinan ku kami.

Ngabantosan hasil kami nyiptakeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun henteu ngan ukur nilai organisasi anjeun sareng kami, tapi ogé ngabantosan dina ngamekarkeun sareng operasi acara anu ngahijikeun komunitas Komunitas, ngahijikeun pengetahuan sareng profesionalisme staf urang sareng mikawanoh bakat anu paling saé jeung paling terang. .

Upami anjeun milari kasempetan gawé babarengan lokal mangga kontak tim PR Cara (prteam@cara.org.au) leuwih jéntré ngeunaan kasempetan gawé babarengan urang.

Ngalangkung sakitar berkat Vuly

Nalika anjeun murangkalih alit atanapi rumaja tetep di Akomodasi Terjema Terkenal (STA) di Cara taun ieu, anjeun bakal kéngingkeun mumbul tambahan pikeun anjeun tetep!

Éta kusabab réréncangan urang di Leres Play parantos nyumbangkeun hiji trampolin, anu ditetepkeun pikeun salah sahiji STAs urang di beulah kidul.

Leres nyarios ka urang aranjeunna resep ngadukung organisasi anu ngalakukeun pagawéan anu saé sareng aranjeunna mendakan kami! Kami ngan ukur senang teuing "ngaluncat di kasempetan" kanggo salah sahiji na trampolines sedeng.

Trampolines anu hadé pikeun murangkalih sareng barudak ngora sadayana kamampuan. Nyatana, leres-leres nyebatkeun yén trampolines ageung pikeun jalma sagala umur sabab tiasa ngabantosan:

  • Ningkatkeun sirkulasi
  • Ningkatkeun kasaimbangan sareng koordinasi
  • Kakuatan inti langkung saé
  • Ningkat Kapadetan tulang
  • Ngaronjatkeun kabugaran kardiovaskular
  • Peraturan métabolisme
  • kakuatan otot ngaronjat

Tapi, upami latihan séhat sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun, henteu masalah. Staf Cara kami bakal ngadukung anjeun ku kituna anjeun tiasa nganggo trampolin ku cara anu cocog sareng anjeun - sanaos ngan santai di tonggong anjeun kalayan sababaraha gerakan anu lemah lembut sareng ningali langit.

Hatur nuhun ka Leres pikeun dukungan maranéhna Cara.

Upami anjeun hoyong bumbung sareng kami di Anak STA, panggihan langkung seueur inpormasi atanapi ngahubungi Cara Sambung pikeun ngadamel pesenan.

Pangenal Cara Pangéran Unggul

Cara, ngahargaan staf anu pangsaéna sareng paling cerah dina Pangenal taunan Pélél taunan.

Pangakuan Cara Pangagihan Unggul mangrupikeun hiji aspek tina urang rencana strategis pikeun neraskeun ngawangun tenaga kerja pangsaéna. Di Cara, didorong pikeun jadi juragan pilihan dina sadaya industri, dimana jalma inovatif hoyong gairah hoyong damel sareng sukarelawan.

Pangakuan Penghargaan Unggul ningkatkeun pangaweruh sareng profesionalisme staf urang sareng mikawanoh bakat anu paling saé jeung paling terang. Éta kusabab kusabab kaliber na staf anu luhur ku cara Kara tiasa neraskeun ku karya anu paling penting kami - bareng sareng barudak dewasa kalayan cacad.

2019 kami panghargaan teu bakal mungkin tanpa pangrojong berehan tina sponsor urang. Mangga ngadukung organisasi anu ngadukung kami: