nulungan

You tiasa masihan kado anu saati hargana ka barudak sareng déwasa kénéh kalayan cacad, terang yén anjeun ngadukung aranjeunna tumbuh salaku an sorangan jeung mastikeun aranjeunna hirup a minuhan sapopoé lipd

Satiap kado, naon waé jumlahna, bakal salami ngabantosan jalma anu cacad cicing sareng kahirupan anu nguntungkeun.

Sumbangan tina $ 2 atanapi langkung tiasa ditolak pajeg.

Upami anjeun hoyong nyumbang sacara rutin, mangga angkat ka halaman méré rutin.