Ngarojong déwasa sareng kakirangan

Akomodasi jangka pondok, Peternakan Ladang, Kasarangan sareng Pilihan Dinten Pribadi mangrupikeun sababaraha jasa anu urang nyayogikeun pikeun jalma anu ngagaduhan cacad.

Belajar ngalangkungan maén di Barudak Club

Kids Club mangrupikeun dinten maén interaktif, senang sareng silaturahim pikeun barudak anu cacad yuswa ti 4 dugi ka rumaja.

Cara ngarojong barudak dewasa sareng cacad

Kanggo unggal umur sareng unggal tahapan kahirupan, Cara di dieu tiasa damel bareng barudak dewasa sareng cacad.

Cara bangga tiasa dianggo sareng barudak sareng dewasa cacad. Kami ngadukung jalma-jalma ti sakedik sababaraha jam, dugi ka pangrojong waktos pinuh, 24 jam beurang, tujuh dinten saminggu.

Dukungan Mandiri anu Dirojong (SIL)

Staf Cara ngadukung anjeun cicing sacara mandiri anu anjeun resep - di imah bagikeun tradisional, situs klompok unit atanapi apartemen individu.

Akomodasi Term Pendek

Candak istirahat, gaduh senang sareng sosialisasi sareng jalma anyar. Cara nawiskeun rangkékeun istirahat pikeun murangkalih sareng dewasa pikeun ngalaman hal-hal anyar, diajar sareng tumuwuh nalika ngadamel babaturan sareng ngagaduhan kayakinan

Dukungan & Imah Komunitas

Staf Cara tiasa damel sareng barudak dewasa sareng cacad di bumi anjeun, bumi kulawarga, atanapi di masarakat ku kituna anjeun tiasa ngalakukeun hal anu penting pikeun anjeun

Jasa Husus

Gawé sacara kreatif sareng anjeun, kulawarga sareng babaturan pikeun maksimalkeun kahirupan. Staf Layanan Spesialis damel sareng anjeun pikeun ngawangun kamerdékaan, kapercayaan sareng kaahlian anjeun

Dipasang ku Jalma Anu Mungkin

Staf Cara dikenal salaku Jalma Mungkin kami. Maranéhna nyaéta:

tanaga ahli

Niley nilai-nilai Cara

Museurkeun jalma

Napsu

boga ijasah

Percanten di konsumén urang

Anggota staf staf leumpang

Mungkin Kamungkinan Jalma gaduh kualifikasi kalebet:

  • Sertipsi III dina Dukungan Indung (Disability)
  • atanapi Cert IV Disability sareng Senior First Aid
  • Nyayogikeun Palayanan Positip Positip
  • Gutrostomy gizi
  • Ngarojong jalma sareng Autisme
  • Epilepsy sokongan
  • Bantuan Mental Kaséhatan Mental
  • Dukungan Diabetes

Dina 2020, Cara ngagungkeun 25 taun ngadukung Australia Kidul sareng cacad

Cara nyaéta organisasi henteu-kauntungan, atanapi, sapertos anu kami sebutkeun, Cara mangrupikeun kauntungan-kanggo-tujuan. Éta hartosna kauntungan kami ditabalan manpaat pikeun STAKEHOLDERS urang - konsumén.

Paket rujukan

Milarian kisaran flyers kami sareng jieun bungkus inpormasi anjeun sorangan tina jasa anu aya ti Cara.

Ngotéktak

Gampang Inggris

Lumayan Inggris anu énggal kanggo saha waé anu ngagaduhan literasi langkung handap.

Kami hoyong komunikasi kami tiasa diaksés sareng tujuan urang nyayogikeun dokumén basa Gampang Inggris sagancangna.

Perjanjén jasa sareng Harga

Cara ngagunakeun Perjangjian Jasa pikeun mastikeun yén tanggung jawab sareng hajat jalma, sareng tanggung jawab Cara jelas jelas sareng disatujuan.

Sepi Sajam

Ngalangkungan urang damel sareng jalma-jalma sareng sagala rupa cacad, urang ngartos yén "rutin" pangalaman balanja tiasa seueur teuing pikeun sabagian.

Cahaya anu terang, bau-bauan kuat, musik sareng pesen pager tiasa nyiptakeun beban indrawi, anu henteu jarang pikeun jalma anu autis.

Kusabab éta urang nyiptakeun Tenang Sajam. Parantos kasuksésan di Inggris, Cara ngadatangkeun Jam Tenang ka Australia dina nasional munggaran dina Méi, 2016.

Jasa Pertanyaan