Hirup anjeun, bumi anjeun, jalan anjeun

Didukung Living Living

Didukung Living Living (SIL) mangrupikeun dukungan anu anjeun kedah hirup sacara mandiri jéntré.

SIL dibiayaan ku NDIS sareng Cara mangrupikeun panyadia SIL utama di Australia Kidul.

Urang damel sareng urang dewasa anu cacad di Adelaide sareng suburb, Adelaide Hills, Kadina, Bridge Murray, Gunung Gambier, Port Augusta, Port Lincoln sareng Port Pirie.

Panyayuhan Panyangguhan Spesialis (SDA) Spésialisasi

Imah, unit atanapi apartemen dimana anjeun milih cicing didieu pilihan. Éta tiasa janten bumi anjeun nyalira, harta Housing SA, sewa pribadi atanapi bumi anu dikelola ku asosiasi perumahan komunitas, sapertos Aksés 2 Tempat, Perumahan Julia Farr sareng Perumahan Kahijian.

Anjeun, salaku panyewa, tandatangan perjanjian sewaan sareng panyadia perumahan. SIL Cara Cara nyayogikeun staf pikeun damel sareng anjeun sareng damel sareng panyayun perumahan anjeun dimana diperyogikeun.

Urang hirup sareng ngambekan dukungan aktip

Dhukungan aktip hartos hartos staf Staf cara ngalakukeun sareng anjeun, sanés pikeun anjeun atanapi ka anjeun. Anjeun aub dina saloba dukungan sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Dukungan SIL ngaropéa naon anu anjeun peryogikeun. Staf bakal damel sareng anjeun pikeun rojongan kaasup:

Sambungan sareng jalma anu dipikacinta sareng masarakat

Dukungan emosi

perawatan pribadi

masak

Beresih sareng padamelan rumah tangga

Balanja

Cara anu dipuseurkeun ku jalma

Ieu hartosna urang bakal terang anjeun salaku individu, anu dipikaresep sareng anjeun henteu resep, kumaha anjeun hoyong dirojong sareng naon tujuan sareng impian anjeun, ageung atanapi alit.

Cara nyayogikeun staf anu profésional, berkualitas sareng dédikasi pikeun damel sareng anjeun di bumi anjeun. Urang ngalakukeun anu saé pikeun cocog ka anjeun sareng staf Cara sareng staf agénsi anu anjeun akur.

 ~ | icon_house_alt ~ | elegan-téma ~ | garis garis

Pilihan anu ngajelajah Perumahan di rencana NDIS anjeun

i ~ | icon_documents_alt ~ | elegan-téma ~ | outline

Laporan Ngalanglang Perumahan ti ahli sapertos ahli terapi.

Kumaha anjeun ngalih sareng Cara?

Staff kami Kemungkinan Jalma tiasa damel sareng anjeun milari bumi anu leres, unit atanapi apartemen pikeun kahayang sareng kabutuhan anjeun. Kami ogé bakal katingali jalma sanés anu bakal cicing di bagian saham sareng anjeun, atanapi salaku tatanggana anjeun di unit atanapi pangirangan.

Urang kedah mendakan jalma-jalma anu ngagaduhan campuran pangabutuh anu cocog, anu bakal cocog sareng masing-masing sareng bakal nikmati hirup sareng silih atanapi janten tatangga.

Hoyong ngobrol sareng batur?

Tim Cara Connect anu ramah kami di dieu pikeun ngajawab patanyaan anjeun.

Phone 08 8347 4588 sareng nyarios Cara Sambung
Atanapi email contact@cara.org.au

Hoyong ningali naon ayeuna aya?

Kami daptar Vacancies Living Bebungana kami anu didukung dina dua sumber anu béda.

sayang

Sarang mangrupikeun pangkalan data nasional nasional anu dijalankeun ku kolega urang Australia Australia sareng Northcott. Anjeun tiasa milarian sipat di lokasi anu anjeun pikaresep anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Anjeun kedah ngadaptar sareng log in pikeun ningali detil kamar, simpen panyungsi anjeun atanapi nerapkeun. Didatangan https://gonest.com.au/.

Hub Perumahan

The Housing Hub dijalankeun ku The Summer Foundation, anu didamel ngeureunkeun jalma supaya kapaksa cicing di Perumahan Umur Perawatan kusabab henteu aya anu sanés pikeun aranjeunna. Didatangan https://www.thehousinghub.org.au/.

Pilihan Living Pribadi

Dipikawanoh salaku ILO, Pilihan Living Independent tiasa nawiskeun kalenturan sareng kamerdekaan anu langkung

Badan asuransi Disability Nasional (NDIA) netepkeun opat conto anu tiasa anjeun miliki>

hirup nyorangan - anjeun cicing di bumi anjeun nyalira sareng anjeun gaduh dukungan anu kalebet karyawan dukungan anu dibayar rutin, pagawé anu tiasa ngadukung anjeun dina perhatosan pondok, tukang sayaga sareng dukungan informal ti réréncangan sareng kulawarga.

hirup babarengan - anjeun bagikeun bumi anjeun sareng jalma sanés, atanapi jalma sanés, sareng saha anjeun gaduh hubungan, sapertos pasangan anu intim, anggota kulawarga atanapi réréncangan. Jalma ieu atanapi henteu ngagaduhan cacad aa. Bungkusan NDIS fleksibel anjeun tiasa ngijinkeun sokongan anu dibagi atanapi tiasa ogé mayar anggota rumah tangga pikeun ngadukung anjeun.

Co-nyicingan - anjeun cicing di bumi anjeun nyalira anu ngagaduhan jalmi anu ngadukung pikeun anjeun ogé hubungan sareng silaturahim. Jalma ieu tiasa badé nyéwa sewaan atanapi pamayaran.

Pangaturan host - hirup sareng jalmi atanapi kulawarga di bumi langkung réstoran. Aranjeunna bakal bagikeun kahirupan sareng anjeun sareng nyayogikeun sokongan anu aya hubunganana sareng cacad, dukungan émosional, sareng ngalebetkeun anjeun dina kahirupan kulawarga. Aranjeunna bakal nampi pamayaran ti rencana NDIS anjeun sareng pamayaran Board sareng Lodging tina Pensiunan Rojongan Disability Anjeun.

Cara tiasa damel sareng anjeun pikeun ngajalajah ILO anu pas pikeun anjeun. Kalawan babarengan, urang bakal tiasa ngadamel perjanjian anu disaluyuan ku saréréa aub dina ILO.

Nganggo Pembiayaan NDIS anjeun

Dukungan Mandiri anu Didukung dibiayaan dina "inti Supados" kalayan kategori dukungan "Bantuan sareng kahirupan sapopoé".

Kasaksian Pelanggan

Kuring parantos hirup sareng Cara sakitar opat taun, ti saprak kuring 26. Kolot kolot kuring damel pikeun kuring datang ka Cara.

Kuring resep staf sabab aranjeunna salawasna nice kuring. Aranjeunna ngabantosan abdi kalayan ngabersihkeun, ngabantosan abdi sareng masak sareng aranjeunna nyéépkeun bowling sareng barang.

Abdi resep angkat, (staf Cara) nyandak kuring ka bank sareng balanja.

Abdi resep ka bumi abdi kusabab éta henteu tebih tina padamelan. Abdi damel di Minda sareng kuring ngempelkeun barang sapertos ngarawat anjing sareng anjing.

Abdi angkat ka gereja Minggu sareng babaturan.

Abdi resep bowling. Kuring mangkukna tilu dinten saminggu tapi kuring hoyong seueur deui dukungan, batur damel sareng kuring dina dinten Sabtu sareng nyandak kuring boling. Abdi anu bowler saé, anjeun terang.

(Upami anjeun hoyong terang ngeunaan Cara, Andrew bakal nyarios) Aranjeunna jalma anu saé, aranjeunna bakal ngajadikeun anjeun bagja. Abdi nyarios éta saé.

Andrew, customer SIL sareng bowler gairah

Kanggo Dewasa

Cicing di Pendakan Term Pondok (Sering), istirahat di Ladang Tetep atanapi mendakan tempat-tempat énggal sareng Getaways.

Pikeun Barudak & Rumaja

Tetep di Penduduk Term Pendek (Res paku), ngajelajah sareng petualangan di Kem Kanggo Barudak atanapi nyéépkeun sadinten di Kids Club.