Gampang Inggris

Inpormasi anu tiasa diakséskeun cara pikeun jalma anu celek.

Gampang dibaca

Gampang Inggris dirancang pikeun jalma anu ngagaduhan aksara leutik. Ieu meureun kusabab cacad, sela pendidikan atanapi sumping ti latar budaya sareng linguistically beragam (CALD).

Gampang Inggris nyederhanakeun téks tinulis kana bentuk anu langkung gampang sareng langkung lugas sareng nganggo ikon sareng gambar pikeun ngabantosan ngajelaskeun konsep.

Kaseueuran dokumen Basa Inggris anu mangrupikeun tarjamahan tina "asli" langkung rumit The Easy English dirancang pikeun dibaca sareng dokumen asli sareng jalmi pendukung, najan kami maksudna kanggo Basa Inggris anu Mudah urang tiasa dibaca dina nyalira.

Gampang Inggris tiasa ogé dianggo dina cara anu sami pikeun carita sosial.

Cara komitmen pikeun nganggo Basa Inggris Kerep sareng urang gaduh sababaraha panulis Basa Gampang Inggris anu dilatih.

Tingali pikeun logo Cara Gampang Inggris Cara pikeun manggihan dokumén Inggris Gampang.