Pasatujuan Jasa Cara Cara sareng Jadwal Harga

JABATAN PERKHIDMATAN

Ieu mangrupikeun sarat pikeun skéma asuransi Disability Nasional (NDIS) yén Perjangjian Layanan antara palanggan sareng panyadia di tempatna.

Perjangjian Layanan dilakukeun antara palanggan (atanapi wawakil otorisasi palanggan) sareng Cara. Wakil anu otorisasi nyaéta jalma anu damel kaputusan légal jeung parantos diangkat jadi Guardian atanapi Advokata Bebas. Cara nganggo Perjangjian Jasa pikeun mastikeun yén tanggung jawab Cara sareng ekspektasi para nasabah jelas sareng disatujuan.

Pikeun nempo atanapi ngundeur salinan Perjangjian Layanan Cara, klik ikon di sisi katuhu.

Gambar dua leungeun anu oyag sareng dokumen anu ditandatanganan
Gambar tina dokumén anu ngagaduhan tanda dolar

JADUAL RATES

Sadaya biaya anu aya hubunganana sareng Cara ngadukung saluyu sareng harga harga skéma asuransi nasional (NDIS).

Punten Catet: Sababaraha pangrojong sareng jasa kami tiasa ngahasilkeun tambahan tina biaya saku anu henteu dituntut tina rencana NDIS para nasabah. Biaya ieu biasana kanggo waragad éntri, kadaharan sareng / atanapi inuman. Pikeun ningali atanapi unduh salinan Harga Jadwal Cara, klik ikon di kénca.

Hoyong ngobrol sareng batur?

Tim Cara Connect anu ramah kami di dieu pikeun ngajawab patanyaan anjeun.

Phone 08 8347 4588 sareng nyarios Cara Sambung
Atanapi email contact@cara.org.au