Paket rujukan

Milarian sadaya brosur Cara di dieu dina hiji tempat.

Unduh sareng nyitak flyer anjeun pikeun ngaropea bék inpormasi anjeun sorangan.

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi langkung seueur inpormasi, mangga tepang langsung sareng kami langsung di Email contact@cara.org.au atanapi telepon kami di 08 8347 4588.

Sadaya Abad

Barudak umur 17 sareng handap

Déwasa umur 18 taun

heubeul

Ngadukung pikeun jalma sadayana umur

Dukungan & Imah Komunitas

Dukungan & Imah Komunitas

Staf Cara's Home & Community Support damel hiji-hiji pikeun ngadukung anjeun iraha sareng dimana anjeun meryogikeunana.

Pencét gambar di luhur pikeun ningali atanapi nyetak flyer dua sisi ngeunaan Dukungan Bumi & Komunitas.

Dukungan Bumi & Komunitas Gunung Gambier

Dukungan Bumi & Komunitas Gunung Gambier

Staf Cara's Home & Community Support damel hiji-hiji pikeun ngadukung anjeun iraha sareng dimana anjeun meryogikeunana.

Pencét gambar di luhur pikeun ningali atanapi nyetak flyer dua sisi ngeunaan Dukungan Bumi & Komunitas.

Jasa Husus

Jasa Husus

Tim Jasa Spesialis Cara ngadangukeun harepan, impian sareng tujuan anjeun sareng nyayogikeun alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal éta ku ngagunakeun pendekatan anu dipuseurkeun ku jalma.

Pencét gambar di luhur pikeun ningali atanapi nyitak flyer dua kali ngeunaan Jasa Husus.

Jasa Husus Gampang Inggris

Jasa Husus Gampang Inggris

Jasa Spésialisis nyaéta tim masarakat.

Tim dianggo sareng anjeun. 

Aranjeunna ngabantosan anjeun ku hal-hal anu anjeun hoyongkeun. 

Hal-hal anu anjeun hoyong laksanakeun disebut tujuan.

 

Ngadukung barudak anu umurna dugi ka 17 taun

Barudak Club - Adelaide Metropolitan

Barudak Club - Adelaide Metropolitan

Cara's Kids Club didesain kanggo murangkalih sareng nonoman cacat pikeun diajar, tumuh sareng senang-senang ngalangkungan kagiatan interaktif sareng kagiatan pangwangunan.

 

Barudak Club - Gunung Gambier

Barudak Club - Gunung Gambier

Cara's Kids Club sareng Teen Club di Gunung Gambier didesain kanggo murangkalih sareng nonoman cacat pikeun diajar, tumuh sareng senang-senang ngalangkungan kagiatan interaktif sareng kagiatan pangwangunan.

Pondok Jangka Pendek Barudak

Pondok Jangka Pendek Barudak

Akomodasi Jangka Pendek Cara Children mangrupikeun cara pikeun murangkalih sareng nonoman yuswa dugi ka 18 taun cacad pikeun istirahat tina kahirupan sadidinten sareng diajar, tumuh sareng senang di lingkungan anu énggal.

Camp pikeun Barudak

Camp pikeun Barudak

Camps Cara for Kids ngamungkinkeun anjeun ngumbara di Australia Kidul, bobo di tempat kemah, diajar seueur sareng senang.

Camp pikeun Barudak Gampang Inggris

Camp pikeun Barudak Gampang Inggris

Cara's Kids Club didesain kanggo murangkalih sareng nonoman cacat pikeun diajar, tumuh sareng senang-senang ngalangkungan kagiatan interaktif sareng kagiatan pangwangunan.

transisi

transisi

Transisi artina pindah ti tempat anjeun ayeuna ka tahap kahirupan anu salajengna. Ieu tiasa pindah ti bageur ka sakola dasar, mimitian sakola anyar, lulus, pindah rumah, janten padamelan atanapi bahkan nyobian anu anyar.

Ngarojong pikeun sawawa yuswa 18 sareng langkung

Tetep Ladang - Adelaide Hills

Tetep Ladang - Adelaide Hills

Candak istirahat di Adelaide Hills anu indah di Cara's tujuan-dibangun Ladang Tetep. Dina tempat anu geulis, lahan tangkal anu dijejeran di Blakiston, ngan di luar Littlehampton, Ladang Tetep mangrupikeun kebon ladang anu modern.

Ladang Tetep Gampang Inggris

Ladang Tetep Gampang Inggris

Cara ngagaduhan bumi nagara.

Éta aya di Tepi Adelaide.

Hal éta disebut Ladang Tetep.

Éta pikeun déwasa anu cacad.

Anjeun tiasa angkat ka dinya.

Pondok Jangka Pendek Orang Dewasa

Pondok Jangka Pendek Orang Dewasa

Akomodasi Jangka Pendek Cara mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun jalma anu cacad pikeun nyandak istirahat tina kahirupan sapopoe, diajar katerampilan anyar sareng ngagedekeun lingkaran sosial anjeun.

Pilihan Poé Dipersonalisasi - Port Lincoln

Pilihan Poé Dipersonalisasi - Port Lincoln

Pilihan Poé Pribadi pikeun Cara pikeun jalma dewasa anu cacad anu hoyong ngawangun kapercayaan sareng katerampilanana.

Ieu ekslusif ka Port Lincoln.

Getaways

Getaways

Liburan nyaéta ngeunaan mikaresep sabtu minggu atanapi sababaraha dinten jauh sareng rerencangan anu saumuran anjeun nyalira. Naha éta cafe-hopping sareng rerencangan, badé piknik atanapi ngaraosan festival SA anu pangsaéna, Cara Getaways didamel pikeun déwasa pikeun istirahat pondok sareng babaturanana.

Getaways Gampang Inggris

Getaways Gampang Inggris

Getaways aya sababaraha liburan.

Anjeun angkat jauh salami 2 wengi.

Kadang-kadang anjeun angkat salami 4 wengi.

Anjeun bobo sare.

Didukung Living Living

Didukung Living Living

Cara tiasa damel sareng anjeun dina sababaraha pilihan akomodasi anu dirojong. Kami komitmen tiasa damel sareng anjeun milari tempat anu pas pikeun anjeun.

Dukungan Mandiri anu Dirojong - Gunung Gambier

Dukungan Mandiri anu Dirojong - Gunung Gambier

Cara tiasa damel sareng anjeun dina sababaraha pilihan akomodasi anu dirojong di Gunung Gambier. Kami komitmen tiasa damel sareng anjeun milari tempat anu pas pikeun anjeun.

X