Di Cara, urang mendakan mungkin

Cara nyaéta panyadia jasa cacad Australia Kidul. Urang ngagaduhan langkung ti 1,000 staf, anu urang nyauran Kemungkinan Urang, anu damel sareng konsumén, barudak sareng dewasa anu cacad, meunteun Australia Kidul.

Cara komitmen pikeun gawé bareng konsumén urang tumuwuh salaku individu sareng hirup minuhan kahirupan sapopoé. Jangji urang téh 'urang mendakan mungkin'. Kami tiasa ningali nilai-nilai, dina komitmen urang pikeun jadi jalma anu berpusat sareng dina drive sareng gairah urang pikeun digawé babarengan barudak sareng dewasa anu kami ngadukung.

Urang bakal ngagungkeun ulang 25 taun di Mei 2020 - Cara mimiti operasi mandiri dina Méi 1995. Sejarah sejarah Kara langkung jauh deui - kami bagian tina Pusat Spastis Australia Kidul, anu diwangun dina taun 1950-an.

Cara di sakuliah Australia Kidul, dina lokasi anu cocog sareng anjeun

Urang ngajalankeun di sakuliah Australia Kidul kaasup metropolitan Adelaide, Gunung Barker, Jambatan Murray, Gunung Gambier, Kadina, Port Augusta, Port Pirie sareng Port Lincoln, ogé ngadukung jalma-jalma anu cacad di daérah-daérah.

Tujuan kami

Kami méré dukungan pikeun nguatkeun rahayat pikeun kamerdekaan anu langkung ageung.

visi urang

Jalma anu hirup cacad tumbuh salaku individu sareng hirup anu hirup anu ageung ku kasempetan.

nilai kami

Di Cara, sadaya padamelan urang dipandu ku opat nilai inti urang:

Kami ati-ati

Kami kacida tanggel waler dina padamelan anu urang laksanakeun sareng cara urang damel bareng jalma-jalma.

Kami mendakan sareng nyiptakeun

Urang investasi waktu sareng sumber kami pikeun nyiptakeun cara anu épéktif pikeun ngabantosan urang.

Kami ngadamelna pribadi

Urang ngabantosan jalma pikeun hirup kahirupan sapopoe. Urang ngadangukeun sareng ngamekarkeun pangaturan panyokong anu dianggo pikeun unggal jalma.

Kami pengkuh

Kami henteu leumpang upami jalan bakal sesah.

Kaanggotaan sareng hubungan kami

Kami reueus sambungan kami, kaanggotaan sareng hubungan di sakuliah sektor cacad.

Cara mangrupakeun panyadia NDIS kadaptar

Cara mangrupakeun panyadia anu kadaptar Skema Asuransi Disability Nasional (NDIS). Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan NDIS anjeun.

Kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi tujuan anjeun sareng naon anu penting pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun pilihan anjeun sareng Cara bakal ngadukung naon anu anjeun hoyong laksanakeun sareng kahirupan anjeun.

Cara mangrupikeun amal anu kadaptar

nu Komisi amal Australia jeung Komisi Bukan-pikeun-kauntungan mangrupikeun régulator amal nasional di Australia. Cara mangrupikeun amal anu didaptarkeun sareng organisasi anu dipercaya, naha éta kami nunjukkeun Tiket Amal Didaptarkeun.

Cara nyaéta anggota Layanan Nasional Disability (NDS)

Cara nyaéta anggota tina National Disability Services (NDS), Australia's peak body for non-government disability service organisations, representing over 1000 non-government service providers. Collectively, NDS members operate several thousand services for Australians with all types of disability.

Pimpinan Eksekutif urang, Liz Cohen, ogé calik dina Komite Negeri NDS SA.

Cara nyaéta anggota Kamampuh Pertama Australia

Cara nyaéta anggota tina Kamampuhan Mimiti Australia, satru strategis pikeun panyadia jasa cacad ngarah sareng organisasi anggota di sadaya nagara sareng wilayah.

Kamampuhan First Australia dianggo pikeun mastikeun yén unggal Australia anu hirup sareng kakirangan, sareng kulawargana, ngagaduhan aksés kana program anu maksimalkeun poténsi ku nyiptakeun kasempetan pikeun aranjeunna pikeun milih pilihan sorangan.