Anjeun sareng Cara - Standar

Kami teruskeun komitmen kana kesejahteraan, hak, kaamanan sareng martabat jalma-jalma anu urang damel.

Cara komitmen kana hak anjeun salaku individu

Di Cara, urang reueus sacara dipusatkeun ku jalma. Éta artos urang difokuskeun anjeun, harepan sareng impian anjeun, kumaha kumaha anjeun tiasa ngahontalana. Anjeun sareng dulur anu urang ngadukung bakal diurus kalayan perawatan, harkat, hormat sareng kasalametan.

Cara komitmen kana nilei sareng prinsip anu ngagasarkeun Skema Asuransi Disability Nasional (NDIS). Ieu ngandung harti kami ngadukung hak anjeun ka:

  • Kabébasan ekspresi, tekad diri sareng kaputusan nyieun
  • Gaduh kabudayaan, kabébasan, nilai sareng kapercayaan anu dihormati
  • Privasi sareng ngadukung hormat éta sareng ngajagi martabat anjeun
  • Ngadamel pilihan anu énggal, kontrol latihan sareng maksimalkeun kamerdekaan anjeun, sareng
  • Kudu aman - Cara aktip pikeun nyegah kekerasan, nyiksa, ngalalaworakeun, eksploitasi atanapi diskriminasi.

Cara akreditasi pikeun nyayogikeun dukungan sareng damel sareng barudak dewasa sareng cacad

Cara ngagaduhan hak istimewa pikeun ngadukung barudak dewasa sareng cacad.

Cara mangrupakeun panyadia NDIS kadaptar. Sadaya jasa jasa Karajaan sayogi sayogi di handapeun NDIS sareng kami damel sareng NDIS Quality and Safeguards Commission. Komisi nyaéta lembaga bebas anu ngadegkeun pikeun ningkatkeun kualitas sareng kasalametan NDIS sareng palayanan jasa. Éta ngawas panyadia NDIS anu kadaptar, sapertos Cara, pikeun mastikeun yén pamilon NDIS nampi jasa anu paling aman sareng pangsaéna.

nu Standar Praktek NDIS jeung Kode Lakuah NDIS ngabantosan para pamilon NDIS sadar ngeunaan panyayuhan layanan kualitas anu kudu diarepkeun ti panyadia NDIS sareng tenaga kerja. Standar sareng Code of conduct parantos diintegrasikeun kana System Management Quality Cara sareng Cara sacara rutin diaudit ku juruaudit kualitas luar kanggo mastikeun yén jasa Cara nyayogikeun standar kualitas ieu. Auditor éksternal ngalaporkeun papanggihanana ka Komisi Kualitas sareng Aman Nasional NDIS sareng ieu nyumbang ka pendaptaran Cara anu teruskeun.

Komisi NDIS Quality and Safeguards gaduh seueur inpormasi anu sayogi dina sababaraha ragam basa sareng format na Easy Read:

https://www.ndiscommission.gov.au/resources/your-language
https://www.ndiscommission.gov.au/resources/easy-read

Cara geus komitmen pikeun netepkeun standar industri

Cara ngadukung sadaya barudak anu urang damel sareng ngahontal poténsina pinuh di lingkungan anu aman, pikasuh sareng senang. Pikeun mastikeun hak anak dilaksanakeun, Cara parantos ngaupahan Piagam Hak pikeun Barudak sareng Barudak di Kamanusaan. Cara ogé ditungtut ku perda anu dibutuhkeun kanggo lisénsi Fasilitas Perumahan Anak sareng sapertos anu ditétélakeun dina Kulawarga Kulawarga sareng Komunitas Layanan 1972 sareng saluyu sareng Barudak Barudak sareng Pamuda (Kasalametan) 2017. Sadaya fasilitas padumukan barudak dipariksa taunan ku Dinas pikeun Perlindungan Anak. pikeun mastikeun aranjeunna minuhan sarat Dinas.

nu Skéma Rojongan Hirup nyadiakeun perawatan, perawatan sareng dukungan pikeun jalma anu parah kacilakaan dina kacilakaan kendaraan motor di Australia Kidul. Cara nyaéta anggota panel panyadia anu disatujuan pikeun nyayogikeun layanan perawatan kanggo pamilon. Ieu ngalibatkeun nyumponan syarat kualitas jabatan kalebet audisi périodik ngalawan syarat ieu.

Cara komitmen kana Standar Nasional pikeun Layanan Disability sareng prinsip hak asasi manusa anu nyokongna. Standar ogé parantos diintegrasikeun kana Sistem Manajemén Berkualitas Cara.

Pencét di dieu pikeun ngakses versi Standar Inggris Mudah.
Pencét di dieu pikeun ngakses 15 terjemahan basa anu béda dina Standar.
Cara komitmen pikeun ngadukung Konvénsi Bangsa-bangsa Bangsa-Bangsa ngeunaan Hak-hak Orang Sarat.

Kaanggotaan sareng hubungan kami

Kami reueus sambungan kami, kaanggotaan sareng hubungan di sakuliah sektor cacad.

Cara mangrupakeun panyadia NDIS kadaptar

Cara mangrupakeun panyadia anu kadaptar Skema Asuransi Disability Nasional (NDIS). Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan NDIS anjeun.

Kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi tujuan anjeun sareng naon anu penting pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun pilihan anjeun sareng Cara bakal ngadukung naon anu anjeun hoyong laksanakeun sareng kahirupan anjeun.

Cara mangrupikeun amal anu kadaptar

nu Komisi amal Australia jeung Komisi Bukan-pikeun-kauntungan mangrupikeun régulator amal nasional di Australia. Cara mangrupikeun amal anu didaptarkeun sareng organisasi anu dipercaya, naha éta kami nunjukkeun Tiket Amal Didaptarkeun.

Cara nyaéta anggota Layanan Nasional Disability (NDS)

Cara nyaéta anggota tina Layanan Disability Nasional (NDS), Awak puncak Australia pikeun organisasi jasa cacad non-pamaréntah, ngalambangkeun langkung ti 1000 panyadia jasa non-pamaréntah. Sacara koléktif, anggota NDS ngajalankeun sababaraha rébu jasa pikeun urang Australia sareng sadaya jinis cacad.

Pimpinan Eksekutif urang, Liz Cohen, ogé calik dina Komite Negeri NDS SA.

Cara nyaéta anggota Kamampuh Pertama Australia

Cara nyaéta anggota tina Kamampuhan Mimiti Australia, satru strategis pikeun panyadia jasa cacad ngarah sareng organisasi anggota di sadaya nagara sareng wilayah.

Kamampuhan First Australia dianggo pikeun mastikeun yén unggal Australia anu hirup sareng kakirangan, sareng kulawargana, ngagaduhan aksés kana program anu maksimalkeun poténsi ku nyiptakeun kasempetan pikeun aranjeunna pikeun milih pilihan sorangan.