Cara Berita, Publikasi sareng Laporan Taunan

Dina halaman ieu, anjeun bakal mendakan sadaya pidéo Laporan Tahunan Cara, tautan ka Laporan Tahunan anu bisa dicetak sareng newsletter urang Kemungkinan Pencét. Upami Anjeun keur milarian laporan sareng pernyataan kaung Cara, aranjeunna ayeuna tiasa dipendakan dina Situs wéb Komisi amal Amérika sarta Komisaris Bukan-pikeun-kauntungan (ACNC).

Video Laporan Tahunan 2018/2019

Video Laporan Tahunan 2017/2018

Video Laporan Tahunan 2016/2017

2015/2016 Cara Laporan Laporan Tahunan XNUMX

Video Laporan Tahunan 2014/2015

Laporan taunan anu dicitak

Laporan Tahunan Cara

2017 / 2018

Laporan Tahunan Cara

2016 / 2017

Laporan Tahunan Cara

2015 / 2016

Laporan Tahunan Cara

2014 / 2015

Sadaya warta ti Komunitas Komunitas Kami

Mungkin Pencét nyaéta buletin kami ngeunaan sagala hal anu lumangsung di komunitas Cara anu éndah!

Pencét gambar di beulah katuhu pikeun manggihan édisi panganyarna tina Kemungkinan Pencét.