Website Sarat Paké

Wilujeng sumping di situs web kami

Kami parantos nyiapkeun Sarat Pamakéan ieu salaku pituduh pikeun ngabantosan anjeun mangpaat tina situs wéb.

Panganggoan wéb anjeun nunjukkeun yén anjeun nampi Sarat Pamakéan ieu di handap. Upami anjeun nganggo situs wéb dina kursus bisnis atanapi padamelan anjeun, anjeun ogé satuju kana Syarat Pamakéan kami atas nama bisnis éta.

Ngeunaan Cara

Halaman web Cara (cara.org.au) dioprasikeun ku Komunitas Akomodasi sareng Badan Resing Inc. Usaha kami kadaptar di Australia Kidul, Australia dina ACN 813 645 129 sareng kantor kadaptar kami di Unit 1, 2 - 4 Adam Street, Hindmarsh. ABN kami nyaéta 22 813 645 129.

Ngaksés Website kami

Anjeun ngaku yén Sarat Pamakéan ieu lumrah. Anjeun ogé ngakuan yén pertimbangan sapertos diantarana ngagunakeun halaman wéb anjeun sareng nampi data, eusi sareng inpormasi anu aya di atanapi ngalangkungan website kami.

Urang cagar hak mundur atanapi ngarobih jasa halaman wéb kami tanpa aya bewara. Urang tiasa ngarobih atanapi mupus eusi atanapi fitur naon waé, iraha waé, pikeun alesan atanapi henteu. Kami moal tanggung jawab upami aya alesan pikeun wéb kami teu acan aya dina waktos naon waé atanapi kanggo satiap waktos. Urang tiasa dina kaayaan anu luar biasa lirénna nyebarkeun halaman wéb sareng / atanapi eusi situs web. Upami urang ngalakukeun kitu, maka urang bakal sanés kawajiban salajengna ka anjeun. Sakur bahan dina situs wéb urang parantos lapal iraha waé anu ditangtukeun, sareng kami moal aya kawajiban pikeun ngapdet bahan sapertos kitu.

Anjeun tanggel waler pikeun ngajantenkeun sadaya pangaturan anu dipikabutuh pikeun anjeun ngagaduhan aksés ka wéb kami. Anjeun ogé tanggel waler pikeun mastikeun yén sadaya jalma anu ngaksés situs wéb kami liwat sambungan internét anjeun sadar kana Syarat Pamakéan ieu, sareng yén aranjeunna matuh sareng aranjeunna.

Hak intelektual

Sadaya inpormasi, bahan, fungsi sareng kontén sanésna anu aya dina wéb kami mangrupikeun hak ciptana urang atanapi hak cipta hak cipta kami. Sadaya hak sapertos ditangtayungan. Sadaya mérek, tanda jasa, nami dagang, sareng ageman perdagangan proprietary pikeun kami sareng / atanapi klien kami.

Anjeun tiasa nyitak hiji salinan halaman naon waé ti halaman wéb pikeun rujukan pribadi anjeun sareng anjeun tiasa narik perhatian batur, kalebet, dina organisasi anjeun kana bahan anu dipasang dina halaman wéb kami.

Kecuali anu diaturkeun di luhur henteu aya bagian tina situs wéb kami tiasa diproduksi atanapi disimpen dina situs wéb anu sanés atanapi ngalebetkeun sistem jasa éléktronik publik atanapi pribadi atanapi ijin tanpa izin tinulis.

Kagunaan kana Informasi anu dipasang

Inpormasi, bahan, fungsi sareng / atanapi kontén sanésna anu dipasang dina halaman wéb kami henteu dimaksudkeun pikeun naséhat dimana anjeun kedah nempatkeun reliance. Ku kituna urang nyuhungkeun sadaya tanggel waler sareng tanggung jawab anu timbul tina pananggeuan anu disimpen dina inpormasi, bahan, fungsi sareng / atanapi kontén sanés ku anjeun sareng / atanapi anu nganjang ka halaman wéb kami, atanapi ku saha waé anu tiasa dilaporkeun ka anu mana waé.

Tanggung jawab kami

Inpormasi, bahan, fungsi sareng / atanapi kontén anu ditampilkeun dina situs wéb kami disayogikeun tanpa jaminan, syarat atanapi garansi pikeun katepatanana. Kaayaan anu lengkep anu diidinan ku hukum, kami sareng pihak katilu nyambung ka kami kalayan henteu jelas:

  • Sagala kaayaan, garansi sareng istilah sanésna anu tiasa disebatkeun ku statut, hukum umum atanapi hukum equity.
  • Sagala tanggung jawab pikeun kaleungitan langsung atanapi henteu langsung atanapi akibat tina karusakan anu dianggotaan ku situs wéb atanapi aya hubungan sareng panggunaan, henteu mampuh dianggo, atanapi hasil panggunaan situs wéb, naon waé situs web anu aya hubunganana sareng bahan anu dipasang di jerona, kaasup, tanpa aya watesan pikeun:
    • kaleungitan panghasilan atanapi hasil;
    • leungitna bisnis;
    • kaleungitan kauntungan atanapi kontrak;
    • kaleungitan tabungan diantisipasi;
    • kaleungitan data;
    • kaleungitan muhibah;
    • manajemén runtah atanapi waktos kalungguhan;
    • sareng pikeun karugian anu sanésna atanapi karusakan naon waé, kumaha ogé timbul sareng naha disababkeun ku siksaan (kaasup kalalaian), pelanggaran kontrak atanapi sabalikna, sanaos dipiharep, saupami kaayaan ieu sanésna bakal nyegah klaim pikeun leungitna atanapi ngaruksak kana harta tangible anjeun atanapi klaim anu sanés pikeun leungitna kauangan langsung anu henteu dikubual ku salah sahiji kategori anu ditétélakeun di luhur.

Virus, Hacking sareng nyinggung anu sanés

Anjeun kedah henteu nyalahgunakeun halaman wéb kami ku ngenalkeun virus, bala, cacing, bom logika atanapi bahan sanésna anu ngabahayakeun atanapi ngabahayakeun téhnologis. Anjeun kedah henteu nyobian mangtaun aksés anu henteu diidinan ka server kami anu disimpen dina situs wéb atanapi server naon waé, komputer atanapi database nyambung ka kami wéb. Anjeun kedah ulah nyerang wéb kami nganggo serangan panolakan-tina-jasa atanapi panyebaran jasa panyebaran anu disebarkeun.

Ku ngalanggar penyediaan ieu, anjeun ngalakukeun ngalanggar kriminal. Kami baris ngalaporkeun pelanggaran sapertos kitu ka otoritas penegak hukum anu relevan sareng urang bakal ngoperasikeun sareng para panguasa ku nyebarkeun idéntitas anjeun ka aranjeunna. Upami aya palanggaran sapertos kitu, hak anjeun nganggo halaman wéb bakal lirén langsung.

Kami moal tanggung jawab pikeun leungitna atanapi karusakan anu disababkeun ku serangan panolakan-tina-jasa, virus atanapi bahan anu ngabahayakeun téknologi anu tiasa nginféksi peralatan komputer, program komputer, data, atanapi bahan propriétik sanés kusabab anjeun ngagunakeun situs wéb kami atanapi kana unduh naon waé bahan anu dipasang dina éta, atanapi dina situs wéb anu aya hubunganana.

Sponsor

Anjeun tiasa ngaitkeun kana situs wéb kami, upami anjeun ngalakukeun ku cara anu adil sareng légal sareng henteu ngaruksak reputasi urang atanapi ngamangpaatkeunana, tapi anjeun teu kedah ngadamel link dina cara sapertos ngasongkeun sagala bentuk pakaitna. persetujuan atanapi dukungan dina bagian kami dimana teu aya.

Website kami kedah henteu dipigawe dina situs wéb sanés. Urang cagar hak mundur idin teu nyambung tanpa aya bewara. Dimana halaman wéb kami ngandung tautan kana situs web sareng sumber anu sanés anu disayogikeun ku pihak katilu, panumbu ieu disayogikeun kanggo inpormasi anjeun wungkul. Kami henteu gaduh kadali eusi situs web atanapi sumberdaya éta, sareng henteu nampi tanggung jawab pikeun aranjeunna atanapi pikeun karugian atanapi karusakan anu timbul tina pamakean anjeun.

Bidang Hukum sareng Hukum Hukum

Sarat ieu Pamakéan sareng naon waé perdebatan atanapi klaim anu kaluar atanapi aya hubunganana sareng aranjeunna atanapi masalah poko atanapi pembentukan (kalebet sengketa atanapi klaim-klaim) henteu diparéntah ku hukum State of New South Wales, Australia. Sakur sengketa atanapi klaim kedah tunduk kana yurisdiksi non-ekslusif pangadilan di New South Wales sanaos kami nahan hak-hak pikeun ngalaksanakeun sidang pikeun anjeun ngalanggar Sarat Pamakéan ieu di nagara tempat anjeun atanapi nagara anu relevan.

Kami henteu ngajantenkeun yén situs wéb atanapi kontén dina situs wéb cocog atanapi sayogi pikeun dianggo di lokasi anu khusus. Upami anjeun milih pikeun ngakses situs wéb anjeun, anjeun lakukeun kana inisiatif anjeun nyalira sareng anjeun nanggungjawaban pikeun patuh sagala hukum anu aya kalebet hukum lokal anu aya.

Kajadian Di luar Kontrol Kami

Kami moal nanggung jawab atanapi teu nanggung jawab pikeun kagagalan gagal, atanapi reureuh dina pagelaran, mana-mana kawajiban urang handapeun Kontrak anu disababkeun ku kajadian anu aya di luar kontrol anu lumrah ("Force Majeure Event").

A Force Majeure Acara ngalangkungan kalakuan, peristiwa, non-kajadian, panyabutan atanapi kacilakaan saluareun kontrol akal kami sareng dieusian sacara khusus (tanpa aya watesan) kieu:

  • Kaserang, konci-outs atanapi tindakan industri sanésna.
  • Gangguan sipil, huru-hara, serangan, serangan teroris atanapi ancaman serangan teroris, perang (naha nyatakeun atanapi henteu) atanapi ancaman atanapi persiapan perang.
  • Seuneu, ledakan, badai, banjir, gempa, subsidence, wabah atanapi bencana alam anu sanés.
  • Kemungkinan ngagunakeun karéta api, pengiriman, pesawat, transportasi motor atanapi cara angkutan umum atanapi swasta.
  • Kemungkinan panggunaan jaringan télékomunikasi umum atanapi swasta.
  • Para padamelan, aturan, undang-undang, peraturan atanapi larangan pamaréntahan mana waé.

Prestasi kami dianggap ditunda pikeun période anu Force Majeure Acara diteruskeun, sareng urang bakal ngagaduhan sambungan waktos pikeun pagelaran salami periode éta. Urang bakal ngagunakeun usaha anu lumrah pikeun mawa Force Majeure Acara pikeun nutup atanapi mendakan solusi anu ngalaksanakeun kawajiban urang di handapeun Kontrak tiasa dilaksanakeun di Acara Force Majeure.

dibekelan umum

variasi

Urang tiasa ngaréka deui Syarat Pamakéan ieu iraha waé ku ngarobih halaman ieu. Anjeun diperyogikeun pariksa kaca ieu ti jaman ka waktos pikeun perhatikeun perobosan anu urang dilakukeun, nalika nuju ngabebaskeun anjeun. Sababaraha sasadiaan anu aya dina Syarat Pamakéan ieu tiasa ogé ditingalikeun ku dibekelan atanapi bewara anu dipedar di tempat sanés dina situs wéb kami.

Severability

Upami mana-mana Istilah Pamakéan ieu ditangtukeun ku otoritas kompeten anu henteu leres, teu sah atawa teu bisa dibenerkeun ka mana waé, istilah, syarat atanapi panyayuhan éta pikeun dipisah tina sésana, syarat sareng ketentuan anu bakal terus valid nepi ka sadayana parantos diidinan ku hukum.

Waiver

Upami urang gagal negeskeun kana kinerja anu ketat dina sababaraha kawajiban anjeun dina kaayaan salah sahiji Syarat Pamakéan ieu, atanapi upami urang gagal ngalaksanakeun hak-hak atanapi pangobatan anu urang dijudulan, ieu sanés janten ngaubat hak-hak atanapi ubar sapertos ieu. sareng moal ngalahirkeun anjeun tina pamatuhan kana kawajiban sapertos kitu. A ngiringan ku kami tina sagala standar henteu bakal janten pengangkatan tina standar anu salajengna. Teu aya anu ngiringan ku kami tina ieu Sarat Batesan anu tiasa dianggo kecuali dinyatakeun sacara jelas janten pengangkatan sareng dikomunikeun ka anjeun dina tulisan.

tapsiran

Lulugu dina kaayaan ieu moal mangaruhan kana interpretasina. Rujukan pikeun statut atanapi rezeki statutory mangrupikeun rujukan pikeun éta kusabab éta kapaksa pikeun waktos ayeuna, ngurus panyubaran, ekstensi, atanapi re-enactment sareng ngalibetkeun panerapan bawahan pikeun jaman ayeuna anu dikuatkeun di handapeunna.

Diropéa dina 01 Jun 2020