Hubungan Cara

Pilari nomer telepon, alamat email sareng lokasi kantor di handap.

Ngan naroskeun ka kami.

Naha anjeun badé ngahubungi kami ngeunaan Cara Services, Bookings, NDIS atanapi Rujukan, hubungi tim Cara Sambung urang sareng aranjeunna bakal tiasa nulungan anjeun.

Di handap ieu anjeun ogé bakal mendakan alamat email, nomer telepon sareng lokasi pikeun sadaya jasa anu kami sediakan.

Cara Sambung

surélék: contact@cara.org.au
Telepon: 08 8347 4588

Taros Kami

Cara Kepala Kantor

Unit 1, 2 - 4 Adam Street
Hindmarsh, SA 5007

(Lebetkeun via Manton Street)

Alamat pos
PO Box 237
Woodville SA 5011

surélék: contact@cara.org.au
telepon: 08 8347 4588

Kantor Gunung Gambier Office

Kantor 3, Gedong Pakasaban Pelatihan Grup
173 Komérsial St Kulon
Gunung Gambier, SA 5290

Kantor Pir Port Office

80a Jalan Utama
Port Pirie, SA 5540

Kantor Pelabuhan Augusta

2a Jalan Stirling
Pelabuhan Augusta, SA 5700

Kantor Pelabuhan Cara Lincoln

Toko 10, Pusat Sivik
60 Tasman Teras
Port Lincoln, SA 5606

Cara Kepala Kantor

unit 1
2 - 4 Adam Street, Hindmarsh
(Lebetkeun via Manton Street)

Kantor Gunung Gambier

Kantor 3, Gedong Pakuan Pelatihan Grup
173 Komérsial St Kulon, Gunung Gambier 5290

Kantor Port Pirie

80a Jalan Utama, Port Pirie 5540

Kantor Port Augusta

2a Stirling Jalan, Port Augusta 5700

Kantor Port Lincoln

Toko 10, Pusat Sivik
60 Tasman Teras, Port Lincoln 5606

Gaduh inpormasi média? Kami di dieu pikeun ngobrol!

Aya seueur barudak sareng dewasa dina rupa-rupa Cara Komunitas Urang anu ngagaduhan carita anu tiasa dicarioskeun.

Cara urang Lulugu Eksekutif Liz Cohen ogé sayogi pikeun koméntar, sareng sering muncul dina média, nyawalakeun kasempetan sareng masalah dina sektor kaséhatan sareng cacad.

Staf kami ahli dina bidang maranéhanana - kami ngagaduhan staf anu ngagaduhan kualifikasi cacad, psikologi, pamekaran pamekaran, ngajar, terapi kerja, perawat, pagawéan sosial, usaha, keuangan, ICT sareng daérah sanés anu tiasa masihan koméntar pikeun carita anjeun.

Seueur jalma Mungkin Kamungkinan Jalma anu gaduh carita pikaresepeun teuing - ngiringan urang tina sajumlah latar karir. Kami salawasna ngabagéakeun kasempetan pikeun para staf kami pikeun milari carita ngeunaan seueur kauntungan pikeun digawé dina sektor cacad.

Tangtosna, jalma anu cacad kapangaruhan ku béja dinten-ayeuna sapertos harga listrik, harga sora, pamilihan umum, ngadukung tim olahraga lokal sareng seueur deui. Kami tiasa ngabantosan nempatkeun anjeun ngahubungan palanggan kami pikeun carita anjeun ogé.

Kami bébas ngobrol! Punten wartosan tim média sareng komunikasi Cara pikeun carita sareng paminta wawancara: