Eupan balik & Aduan

Di Cara, urang teras-terasan pikeun ngaronjatkeun cara pikeun urang damel barengan barudak dewasa sareng cacad. Sangkan urang tiasa langkung saé sareng langkung saé, kami peryogi tanggepan ti anjeun - jalma anu urang ngadukung, anggota kulawarga, babaturan, carer sareng ngabela.
DITASKKEUNAN

Naon keluhan?

Keluhan naon waé anu anjeun mendakan teu pikaresepeun sareng teu katampi.

Naon balikan?

Eupan balik bisa kaasup:

  • Rasa masalah naon waé anu matak ngarasa bagja, hariwang atawa henteu yakin.
  • Saran pikeun naon waé anu bisa ningkatkeun palayanan Cara.
  • Sakur koméntar sakurilingna Cara kaasup naon waé anu anjeun resep.
  • Gagasan cara cara Cara tiasa ningkatkeun jasa atanapi komentar umum ngeunaan pangalaman palanggan.

Kumaha carana kuring ngadamel keluhan atanapi masihan tanggapan?

 ~ | pangguna ~ | font-Heboh ~ | solid

Anjeun tiasa ngobrol sareng anggota staf di Cara anu anjeun raoskeun.

 ~ | icon_mail_alt ~ | elegan-téma ~ | outline

Email Cara at contact@cara.org.au

 ~ | telepon di omongan ~ | bahan ~ | padet

Telepon kantor sirah Cara 08 8347 4588.

 ~ | pangguna-bunderan-o ~ | font-Hebat ~ | outline
Ngabejaan ka babaturan atawa ngabela.
b ~ | icon_menu-square_alt2 ~ | elegan-téma ~ | garis garis

Eusian an formulir online. Anjeun tiasa tetep anonim, upami anjeun ngaharep. Upami anjeun ngalakukeun keluhan anonim, éta bakal diteliti, tapi urang moal tiasa masihan anjeun eupan balik ngeunaan hasilna.

Naon ari anu ngabela?

Ahli bela nyaéta jalma anu ngadukung anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngajelaskeun sareng nyarioskeun naon anu anjeun pikahoyong supados pandangan anjeun nguping, sareng masalah atanapi masalah anu sanés tiasa diputus. Ieu tiasa janten anggota staf atanapi kulawarga, babaturan, batur anu anjeun resep teu raoseun, atanapi batur anu ngajentrekeun terlatih. Ahli bela tiasa masihan inpormasi sareng saran pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun kaputusan, ngarencanakeun kanggo masa depan anjeun atanapi masihan tanggepan ka Cara.

Naon anu bakal dilakukeun ku Cara aduan kuring?

Karya saluyu sareng Pitunjuk NDIS Kualitas sareng Aman Aman Komisi Komisi Anu Ngahasilkeun Ngaroos Keluhan pikeun panyadia NDIS.

Kami gaduh khusus Tim Pelindung Pelanggan anu didieu pikeun anjeun, sareng bakal nulungan nanganan keluhan anjeun.

Upami anjeun parantos ngahubungi kami ku email atanapi surat, kami bakal ngaku keluhan anjeun dina 5 dinten bisnis, sareng ngahubungi anjeun pikeun ngabahas keluhan anjeun dina 10 dinten bisnis. Kami ngarti yén nyieun keluhan tiasa sesah, sareng sepanjang waktos, kami bakal ngubaran anjeun kalayan hormat sareng ngadangukeun anjeun. Kami baris naroskeun anjeun patarosan pikeun ngartos haseuhan keluhan anjeun, ku kituna urang tiasa ngamimitian panalungtikan kami sareng malikan deui titik-titik utama anjeun pikeun mastikeun yén kami jelas dina masalah anjeun.

Urang bakal nalungtik sareng nyandak aksi geuwat pikeun ngatasi masalah anjeun, teras ngantep anjeun terang tindakan anu kami lakukeun.

Kami baris nyayogikeun anjeun jawaban, sareng bakal tetep anjeun terang ngeunaan kamajuan panyidik ​​kami kana keluhan anjeun.

Dimana anu leres, upami kami henteu acan nyangka ekspektasi anjeun, urang bakal nyuhunkeun hampura dina cara asli tur tepat.

Kumaha upami kuring henteu resep kana nanganan atanapi réspon kana aduan / balikan kuring?

Upami anjeun henteu resep kalayan nanganan atanapi réspon tina keluhan atanapi tanggapan anjeun, anjeun badé nyarios ka jalma anu henteu damel pikeun Cara atanapi ngahubungi awak keluhan luar, sapertos Komisi Berkualitas NDIS sareng Aman. Komisi Komisi NDIS Quality and Safeguards ngawasi panyadia NDIS nu kadaptar, sapertos Cara, pikeun mastikeun yén pamilon NDIS nampi jasa anu paling aman sareng paling saé.

Cara bakal damel sareng anjeun sareng jaringan dukungan pikeun nyobian sareng ngabéréskeun keluhan anjeun.

Saha anu tiasa ngabantosan kuring pikeun nyieun keluhan atanapi masihan tanggapan?

Logo Service Nasional

Layanan Relay Nasional

TTY: 1800 555 630
Sora: 1800 555 660
Telepon TTY / Sora 133 677
Nyarios & Dengekeun: 1300 555 727

Naséhat pikeun Disability Aksés sareng Inmission Inc. Logo

Naséhat pikeun Aksés Disability sareng Inklusif Inc.

P: 08 8340 4450
Nelepon nagara: 1800 856 464 (bébas tol)
www.advocacyfordisability.org.au

Kecandakan Otak Bakar SA

Kecap Otak SA

P: 08 8217 7600
www.braininjurysa.org.au

Logo Warga Australia Kidul Kidul

Naséhat Warga Australia Kidul

Disability Advocacy & Complaints Service SA SA logo

Disability Advocacy & Aduan Layanan SA SA Inc.

P: 08 7122 6030
www.dacssa.org.au

Logo Kabelajanan Hak Diri cacat

Palayanan Naséhat Hak cacat Hak

P: 08 8351 9500
www.dras.com.au

Proklamasi Bebas SA Inc. Logo

Advokasi Bebas SA Inc.

eupan balik

  • Upami anjeun milih hasil anu diperkirakeun, punten pastikeun anjeun nyayogikeun nomer telepon sareng email anjeun, supados urang tiasa ngomean anjeun sakumaha anu dipénta.